•  

Piaggio ONE

 

PIAGGIO ONE – DE NIEUWE ELECTRISCHE SCOOTER VAN PIAGGIO

  

 

Ontworpen in Italië en bedoeld voor een jong publiek, is de “ONE” een combinatie van kleur, verbeelding, stijl, veiligheid en technologie die nog nooit op een elektrische scooter is gezien.

Geïnspireerd door de Piaggio-traditie die de legende van de simpele lichtgewicht scooter creëerde, is het doel van de “One” om elektrische stedelijke mobiliteit te revolutioneren en efficiëntie met plezier te combineren.

De “One” is een wereldwijd project voor Piaggio.

 

De Piaggio ONE markeert de komst van een compleet nieuwe generatie e-scooters die hun werelddebuut maken op TikTok. Dit sociale netwerk is het podium voor een scooter die een revolutie teweegbrengt in elektrische mobiliteit door rechtstreeks de generaties aan te spreken die het wereldwijde succes van het hipste sociale netwerk van dit moment bepaalden

 

De Piaggio ONE bevestigt zijn missie als de e-scooter voor wereldwijde mobiliteit en heeft zijn debuut live gemaakt op de Beijing Motor Show, waar vanaf 28 mei de nieuwste trends op het gebied van stedelijke en grootstedelijke mobiliteit worden getoond. Licht, gemakkelijk te rijden, essentieel en slim - zoals een e-scooter hoort te zijn - beschikt de Piaggio ONE ook over de specifieke kenmerken van alle Piaggio-scooters: kwaliteit, betrouwbaarheid en een robuust frame voor maximaal rijplezier en gegarandeerde veiligheid en plezier. Omdat de Piaggio ONE zo makkelijk en lekker rijdt, zullen jongeren verliefd worden op de tweewieler als de coolste manier van vervoer. Stijl, ecologische duurzaamheid met zijn nulemissie, lichtgewicht, briljante prestaties, de Piaggio ONE heeft alles wat de jongste generaties aanspreekt.

 

 

 

 

De Piaggio ONE heeft een uitgebreide reeks technologische features, waaronder een digitaal instrumentenpaneel in kleur met een sensor om de achtergrond en helderheid aan de omgevingsomstandigheden aan te passen, volledige ledverlichting, een sleutelloos startsysteem en twee regelstrategiëen voor de motor.

Het originele ontwerp van de Piaggio ONE bevat de essentie van elektrische stadsmobiliteit, maar behoudt de onmiskenbare stijl, hoogwaardige materialen en afwerking die het hele assortiment Piaggio-scooters onderscheidt

 

Ten eerste is de Piaggio ONE een gebruiksvriendelijke tweewieler, gemaakt om de dagelijkse ritten in de stad te verbeteren en te vereenvoudigen. Piaggio ONE is sleutelloos en beschikt over een contactloos startsysteem.

 

Op de weg is de nieuwe Piaggio e-scooter een lichtgewicht voertuig dat heel makkelijk stuurt, met een cofortabele zitpositie, een lage zit, een vlakke, ruime voetplaat en practische en robuuste uittrekbare voetsteunen voor de passagier. De Piaggio One is ook de enige e-scooter in zijn klasse met een ruim opbergvak onder het zadel.

 

De Piaggio ONE zal voorlopig alleen leverbaar zijn in de 45 km versie ( de 25 km versie volgt later!) in verschillende uitrustingsniveaus, alle aangedreven door een elektromotor met lithium-ionaccu’s die gemakkelijk kunnen worden verwijderd om thuis of op kantoor op te laden.

 

 

Hij zal vanaf eind juni leverbaar zijn in Europa.

We hopen deze scooter snel in onze winkel te hebben !